Samarbeten

UTSTÄLLNING

PARADOX-IG-FLYER.jpeg

GALERIA AZUR / MADRID

Paradox - Okt 7 till Nov 7 2021

En resa som går från den ena ytterligheten till den andra mellan två motsägelsefulla sinnen som både spänner och drar samtidigt: att bebo livets och dödens absurditet, kärlek och hat, det rena och det smutsiga, det vackra och det skrämmande.

Utställningen "Paradox" på GALERIA AZUR MADRID syftar just till att definiera gränserna för det möjliga och för förnuftet att fånga det omedvetna.

Se digitalutställning på Artsy

Se digitalutställning på Artsper

SAMARBETE

Prints

Lulu & Georgia

LA-baserade Lulu & Georgia designar och kurerar det bästa och senaste inom inredningsdesign. Jag är så glad över att kunna erbjuda mina prints via dem.   

 

Se kollektionen hos Lulu & Georgia

LuluGeorgia_378x336.jpg

SAMARBETE

Art edition

House and Garden / World of Interiors - Okt 2021

Konst har en betydande roll för estetiken i interiör och exteriör miljö. Därför blev jag mycket glad när jag under hösten 2021 blev tillfrågad att visa min konst i de internationella inredningsmagasinen House and Garden och World of Interiors.

HouseGarden_378x345.jpg

SAMARBETE

heannas_378x344.jpg

Posters

Heannas

Heannas säljer konst i form av högkvalitativa posters och produkter som mobilskal, väskor och laptopfodral. De samarbetar med ett begränsat urval konstnärer och fotografer och därför är det en ära att vara en del av dessa.

Se kollektionen hos Heannas

SAMARBETE

Prints

Kollektion Wiedemann

Tyska Kollektion Wiedemann samarbetar med nationellt och internationellt erkända konstnärer inom fotografi, måleri och grafisk design för att skapa unika inredningsmotiv. Deras väggmålningar i storformat är imponerande och roligt att kunna erbjuda mina målningar i så stora format.

 

Se kollektionen hos Kollektion Wiedemann

Wiedemann_378x342.jpg

SAMARBETE

Prism_378x341.jpg

NTF

Prism NFT

PRISM NFT är en marknadsplats för premium NFTs  (non-fungible token) skapade av världsledande  och lovande artister. Det är spännande att kunna erbjuda min konst i digital form med NTF-tekniken. Vi befinner oss bara i början av utvecklingen för digital konst.

Se min kollektion hos Prism NFT

SAMARBETE

Prints & Digital art

AP Global

AP Global är ett galleri och en plattform för konstnärer inom i stort sett alla tekniker. Det är så roligt att vara en del av så många olika typer av konstnärer och talanger.

 

Se min kollektion hos AP Global

APglobal_378x342.jpg