printscreen of Lulu & Georgias startpage

SAMARBETE / Prints

Lulu & Georgia

LA-baserade Lulu & Georgia designar och kurerar det bästa och senaste inom inredningsdesign. Eftersom jag sjäv är mycket intresserad av design och inredning är jag så glad över att kunna erbjuda mina prints via dem.   

Se kollektionen hos Lulu & Georgia

SAMARBETE / Prints

Kollektion Wiedemann

Tyska Kollektion Wiedemann samarbetar med nationellt och internationellt erkända konstnärer inom fotografi, måleri och grafisk design för att skapa unika inredningsmotiv. Deras väggmålningar i storformat är imponerande. Jag är mycket glad över att kunna erbjuda mina målningar i så stora format.

Se kollektionen hos Kollektion Wiedemann

UTSTÄLLNING

GALERIA AZUR / MADRID Paradox - Okt 7 till Nov 7 2021

En resa som går från den ena ytterligheten till den andra mellan två motsägelsefulla sinnen, som både spänner och drar samtidigt: att bebo livets och dödens absurditet, kärlek och hat, det rena och det smutsiga, det vackra och det skrämmande.

Utställningen "Paradox" på GALERIA AZUR MADRID syftar just till att definiera gränserna för det möjliga och för förnuftet att fånga det omedvetna.

Se digital utställning på Artsy

Se digital utställning på Artsper

photo of magazines

SAMARBETE

House and Garden / World of Interiors - Okt 2021

Konst har en betydande roll för estetiken i interiör och exteriör miljö. Därför tyckte jag att det var så roligt att under hösten 2021 få möjligheten att visa min konst i de internationella inredningsmagasinen House and Garden och World of Interiors.

SAMARBETE / Prints & Digital art

AP Global

AP Global är ett galleri för konstnärer inom i stort sett alla tekniker. För mig känns det riktigt roligt att vara en del av en plattform med så många olika typer av konstnärer och talanger.

Se min kollektion hos AP Global